Ga direct naar zoeken Ga direct naar het tekstgedeelte Ga direct naar de navigatie
Home > Zwembad > Zwemlessen

Huisregels

Om de zwemlessen op een goede manier te laten verlopen, hanteren wij een aantal huisregels. Deze regels kunt u vinden op onze website www.deneul.nl onder het kopje zwemles. Ook zijn ze verkrijgbaar bij de kassa. Hieronder vermelden wij de belangrijkste punten. Naast deze huisregels hanteren wij ook een gedragscode. Ook deze is terug te vinden op onze website.

Omkleden en toilet

Wij vragen u om uw kind om te kleden in de grote kleedlokalen. Ook vragen wij u om uw kind, indien nodig, voor de les even naar het toilet te laten gaan. Dit voorkomt veel oponthoud tijdens de les.

Wanneer vragen wij u in een ander kleedlokaal om te kleden?

Degene die zwemlessen volgen op de woensdag- en zaterdagmiddag en zaterdagochtend krijgen te maken met andere gebruikers van ons zwembad. Deze mensen maken ook gebruik van de grote kleedlokalen. Wij vragen u om op deze dagen alleen gebruik te maken van de aangegeven kleedlokalen.

Wachten in het kleedlokaal

Wij vragen u om bij uw kinderen te wachten in het kleedlokaal tot de bel gaat. Dan kunnen de kinderen naar de douche komen. Daar nemen wij het toezicht over. Na afloop van de les douchen de kinderen weer. Hierna gaan de kinderen weer terug naar de kleedlokalen.

Toezicht kinderen

Wij vragen de ouders om toezicht te houden op hun kinderen en om de kleedlokalen, de hal en de loopbrug niet te gebruiken als speelruimte. Dit geldt natuurlijk ook voor de kinderen die geen lessen volgen.

Douchen

Het gebruik van shampoo is niet toegestaan.

Fotograferen en filmen tijdens de zwemlessen

Voor de privacy van uw kind, maar ook van de andere kinderen, vragen wij u om tijdens de zwemlessen niet te fotograferen of filmen. Wij geven u deze mogelijkheid wel tijdens de kijkdagen, het proefzwemmen en diplomazwemmen.

Tribune zwemzaal

De ouders waarvan de kinderen zwemmen in het diepe bad, kunnen de lessen vanaf de tribune volgen. Houdt u er rekening mee dat u niet te luidruchtig bent. Dit stoort de instructeur die les staat te geven. Wij vragen u om ook uw mobiele telefoon uit te zetten.

Communicatie

Tijdens de kijkdag kunt u bij de instructeur terecht voor vragen. Een andere mogelijkheid is mailen naar lwitlox@meierijstad.nl
U kunt ook bellen op maandagmiddag tussen 13.30-15.30 uur.

Ziekte en missen van lessen

Het instructiepersoneel houdt presentie-en vorderingslijsten bij, waarop wij onder andere kunnen zien of uw kind lessen gemist heeft. Verrekening van lesgeld in geval van ziekte of andere gevallen, vindt alleen plaats als het gaat om 5 aaneengesloten lessen. Wij vragen u langdurige ziekte door te geven. Wij maken u er op attent dat het inhalen van gemiste lessen niet mogelijk is.

De maximale afwezigheid is 5 lessen per seizoen (augustus t/m juni). Bij een hogere afwezigheid komt de garantieregeling te vervallen en heeft het pakket een geldigheid van 12 maanden. (m.u.v. langdurige afwezigheid i.v.m. blessure en/of ziekte welke vooraf kenbaar is gemaakt).