Ga direct naar zoeken Ga direct naar het tekstgedeelte Ga direct naar de navigatie
Home > Zwembad > Jeugd

Baby- en peuterzwemmen

Spetterlessen in De Neul. Wat is er leuker dan samen met je baby, peuter of kleuter in het water te spetteren? Voorop staat watergewenning en zelfredzaamheid. Ook zingen, spelen met water en het sociale contact zijn belangrijke elementen. Tijdens de lessen raakt het kind op een speelse manier vertrouwd met water.

Voor wie

Voor kinderen tussen 4 maanden en 4 jaar is het baby- en peuterzwemmen de perfecte mogelijkheid om te wennen aan het water. De lessen duren 30 minuten en 15 minuten voor of na de les is er ruimte om te spelen in het water. Ouders beleven een gezellige, leerzame activiteit met hun kind. Tegelijkertijd is het een heel sociale activiteit omdat er gespetterd en gezongen wordt in het water. Na afloop van de les kun je in de hal van het zwembad een kopje koffie of thee drinken. Ook is er voldoende ruimte om je kind een flesje of fruithapje of iets dergelijks te geven.
Aankleedkussens, boxen en luieremmers zijn aanwezig.
Zelf een zwemluier meebrengen (verplicht, te koop bij de drogist) en een badcape of omslagdoek.

Aanmelden

Inschrijven kan aan via het inschrijfformulier van u hieronder vindt en dat kunt u mailen naar doelgroepen@meierijstad.nl