Komt u ook naar de kick-off van Walking Sports op 29 mei? (07-05-2019)

U bent hier:

De PSV Foundation gaat zich inzetten voor gemeente Meierijstad om ‘Walking Sports’ in de gemeente verder te stimuleren. ‘Walking Sports’ staat voor sport- en beweegactiviteiten op een lager tempo, voornamelijk voor ouderen om hen te stimuleren te bewegen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de ‘Athletic Skills Model’ methodiek. Daarnaast is er ook ruim tijd voor gezelligheid in de vorm van een kop koffie en uiteraard een derde helft.

Kick-off evenement 29 mei

Op woensdag 29 mei aanstaande organiseren Gemeente Meierijstad en de PSV Foundation een kick-off evenement op sportpark De Molenheide van Avanti ’31 te Schijndel. Dit evenement is bedoeld voor bestuurders van sportverenigingen en senioren die graag sportief bezig willen zijn.

De kick-off start om 15.00 uur met een uitleg over het concept van ‘walking sports’ voor sporters en bestuurders van verenigingen. Vervolgens kan er gesport worden volgens het concept onder begeleiding van sportcoaches van PSV Foundation en de gemeente Meierijstad. Deze sportieve activiteit bestaat uit verschillende oefeningen gebaseerd op de ‘Athletic Skills Model’-methodiek. Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan Walking Football en Hockey. Het evenement duurt tot omstreeks 17.00 uur.

Mee met de spelersbus van PSV?

Deelnemers uit Meierijstad die zich aanmelden voor deze kick-off maken kans om opgehaald te worden door de spelersbus van PSV, onder begeleiding van wethouder Coby van der Pas en oud-topspits Harry Lubse. Er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar in de spelersbus. De organisatie zorgt er voor dat de uitverkoren deelnemers ook weer thuis worden gebracht.

Aanmelden

Aanmelden kan door middel van het invullen van het onderstaande online aanmeldformulier. Op dit aanmeldformulier kun je aangeven of je mee wilt sporten tijdens de demonstratie op het veld en/of je kans wilt maken om opgehaald te worden door de PSV spelersbus. Aanmelden kan tot en met 28 mei.

De deelnemers die worden opgehaald met de PSV spelersbus ontvangen persoonlijk bericht.

Ik meld me aan